Tallers A. Miquel va participar en el certamen internacional Linde World of Material Handling, amb els reptes de la logística 4.0

Logística 4.0 els reptes de Tallers A. Miquel per als sectors de l'agricultura, indústria i transformació
photo_camera Logística 4.0 els reptes de Tallers A. Miquel per als sectors de l'agricultura, indústria i transformació

Publireportatge

Tallers A. Miquel s'ha convertit en referent de la logística catalana de la mà de Linde Material Handling, la marca alemanya de carretons elevadors que ha tingut a l'empresa del Pla d'Urgell com aliat en el desplegament de la marca a les demarcacions de Lleida, Tarragona i Andorra. L'aliança d'ambdues companyies no tan sols ha sigut d'estratègia comercial, sinó també en el que fa referència a la transferència tecnològica.

El passat mes de juny Linde Material Handling va celebrar en la població alemanya d'Offenbach l'esdeveniment internaciol al que hi va convidar a tots els seus col·laboradors mundials, entre ells Tallers A. Miquel. La companyia catalana hi va desplaçar a part del seu Staff comercial i directiu, així com a clients destacats.

Linde anomena aquest esdeveniment World of Material Handling (WoMH), que va desplegar en un espai de 13.000 metres quadrats en els quals la marca alemanya va presentar els nous projectes tecnològics. Linde ha dut a terme en els darres anys diferents estratègies de desenvolupament, els seus carretons elevadors han superat els grans reptes mecànics, han potenciat la seguretat, van entrar en l'entorn de la connectivitat, i la nova convenció del WoMH 2018 es va dirigir al que anomenen logística 4.0. Es tracta de noves estratègies que poden garantir una intel·ligent interacció entre seguretat i eficiència en els equipaments logístics.

Espai de demostració del  Linde World Material Handling 2018Sota el lema Simplexity. The Art of SmartSolutions, Linde Material Handling, Dematic i més d'altres 30 proveïdors d'intralogística internacional, van mostrar com es pot controlar la creixent complexitat pel que fa a la gestió i manipulació de materials en la indústria 4.0 mitjançant processos, solucions i productes intel·ligents. Durant el transcurs d'onze dies de l'esdeveniment, diferents experts van mostrar com es pot aconseguir que els processos d'intralogística siguin més segurs, ràpids i eficients.

El certamen va programar la presentació mundial en quatre eixos principals:

Interconnexió en xarxa, apartat en el qual Linde MH presentava el sistema de gestió de flotes Connected Solutions, que recull dades fonamentals de l'activitat dels diferents vehicles que treballen en un magatzem.

Automatització, en el qual donava a conèixer la gamma de vehicles automatitzats Linde Robotics, que compten amb un sistema de geonavegaciónque no necessita infraestructures.

Sistemes d'energia, àrea en la qual Linde MH mostrava totes les tecnologies de les quals disposa actualment -bateries de plom i àcid, cèl·lules de combustible i les bateries d'ions de liti (Li-Ió).

Personalització, amb la qual oferia les opcions personalitzades il·limitades en equipament per als carretons.

Tot plegat per demostrar que Linde Material Handling disposa sempre d'una solució confeccionada a mesura, amb adaptacions específiques dels vehicles per operar en la logística dels diferents sectors de la indústria. Això revesteix una especial rellevància per al comerç en línia, quan cal preparar centenars de milers de productes per al seu lliurament en unes hores, els processos han de funcionar com un rellotge de precisió.Instal·lacions de Talleres A. Miquel

Tallers A. Miquel ha traslladat al territori català aquesta visió de futur, la companyia que té la seva seu a Sidamón trasllada els objectius 4.0 als sectors agrícola, industrial i de transformació per tal de garantir funcionalitat, eficàcia i el més important rendibilitat econòmica als seus clients. L'empresa lleidatana també comparteix amb el seu col·laborador alemany els valors socials, ja que constantment participa en projectes de formació amb centres educatius, així com en iniciatives socials del territori. Tot un seguit de maneres d'actuar que constaten el perquè del seu lideratge professional i qualitatiu.

Comentaris
Més a Societat