24.07.2021 |
Territoris.cat

Suport al Dol de Ponent expressa el seu suport a les famílies que han patit una mort perinatal

Acte celebrat avui a l'Espai Empremtes de Tàrrega  - Ajuntament de Tàrrega
L'acte celebrat a l'Espai Empremtes de Tàrrega - Ajuntament de Tàrrega
Suport al Dol de Ponent expressa el seu suport a les famílies que han patit una mort perinatal

El Servei de Suport al Dol de Ponent, una entitat sense ànim de lucre dedicada a acompanyar les persones que pateixen la pèrdua d’un ésser estimat, va preparar aquesta setmana un seguit d'accions per donar a conèixer el Dia Internacional de la Mort Gestacional i Perinatal, que es va commemorar el 15 d'octubre.

L’Ajuntament de Tàrrega, que va col·laborar a fer realitat el projecte de l’Espai Empremtes, impulsat pel Servei de Suport al Dol de Ponent, va expressar la seva adhesió a la commemoració en un acte de record al mateix espai on va assistir la regidora d’Acció Social Associativa, Assumpta Pijuan.

Inaugurat el desembre passat al Cementiri Municipal, l’Espai Empremtes és un memorial que dona visibilitat al dol causat per la pèrdua d’una criatura entre la 22a setmana de gestació fins als primers dies de vida. El consistori també va donar visibilitat a aquesta realitat el mateix dijous 15 d'octubre il·luminant la Font del pati i mitjançant les xarxes socials. 

Cervera també es fa adherir a la commemoració amb un acte a l'Espai Empremtes que també va erigir Suport al Dol de Ponent al cementiri de la ciutat amb el suport de la Paeria de Cervera, on hi van assistir el paer en cap, Joan Santacana, i el president del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch. En un acte íntim, amb l’assistència de poques persones i adaptat a les mesures sanitàries vigents, es va fer una ofrena floral i la lectura de poemes i un text de record, en memòria de totes les pèrdues perinatals. 

acte espai Empremtes -  Consell Comarcal de la Segarra.L'acte celebrat a l'Espai Empremtes de Cervera -  Consell Comarcal de la Segarra

Suport al Dol de Ponent expressa el seu suport a les famílies que han patit una mort perinatal
comentaris