Tàrrega promou el turisme amb «Compra i descobreix Catalunya»

Tàrrega incentiva l'exploració interregional i el suport al comerç local amb una iniciativa innovadora
Material promocional de la campanya 'Compra i descobreix Catalunya'. Foto: Ajuntament de Tàrrega
photo_camera Material promocional de la campanya 'Compra i descobreix Catalunya'. Foto: Ajuntament de Tàrrega
L'Ajuntament de Tàrrega, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme, s'implica novament en una iniciativa innovadora per impulsar el comerç local i captar l'atenció del turisme cap a la ciutat. En col·laboració amb la Xarxa de Barris Antics, Tàrrega llança la campanya "Compra i descobreix Catalunya", una proposta que promou l'exploració de 28 localitats catalanes mentre s'estimula el suport als negocis locals.

Amb la participació entusiasta de 72 establiments de Tàrrega, la campanya ofereix una experiència única als compradors locals. Durant el mes de juny, els consumidors que comprin als establiments participants tindran l'oportunitat de guanyar una de les 28 experiències per a dues persones per explorar altres municipis adherits a la campanya. Aquesta iniciativa no només reforça els llaços entre les comunitats locals, sinó que també promou l'intercanvi turístic entre diferents regions catalanes.

La dinàmica de la campanya és simple: els compradors hauran de completar una butlleta amb les seves dades personals en fer una compra als establiments participants i dipositar-la a l'urna corresponent. El sorteig dels premis es realitzarà el 3 de juliol, oferint als guanyadors l'oportunitat de descobrir noves destinacions catalanes.

A través d'aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Tàrrega reafirma el seu compromís amb el desenvolupament econòmic i turístic local, demostrant que la col·laboració entre administracions i el suport al comerç de proximitat són claus per a la revitalització de les ciutats catalanes.

Comentaris