Tornen les jornades de cuina francesa organitzades per l'Escola Oficial d'Idiomes

Es repren la tradicional celebració del 'Beaujolais nouveau' al restaurant La Fusta de Pardinyes

eoi2
photo_camera 'Beaujolais nouveau'

El Departament de Francès de l'Escola Oficial d'Idiomes, el Centre de Formació d'Adults Joan Carles, i l'Institut de Llengües de la Universitat de Lleida reprenen la tradicional celebració del 'Beaujolais nouveau' amb unes Jornades de cuina francesa a La Fusta.

Les jornades s'iniciaran el dimarts dia 16 de novembre i es prolongaran fins al divendres 3 de desembre

Professors i alumnes dels centres participants celebraran la seva particular festa 'Beaujolais nouveau', el dijous 18 de novembre, amb un sopar especial on es podran degustar diferents plats de la proposta del xef Lahuerta

Durant tota la setmana, l'alumnat de francès de Lleida podrà descobrir la història d'aquest vi jove i la regió del Beaujolais a través d'una plataforma dinàmica en línia creada per a l'ocasió.

Les jornades gastronòmiques són obertes al públic en general i comptaran amb especialitats franceses, dins la carta de La Fusta, com pâté de campagne i ceps, sopa de ceba, quiche lorraine, mi cuit de foie, musclos del Bouchot al Calvados, boeuf bourguignon o escalopa de foie rouigé amb Porto.

Les propostes més dolces seran la tarta Tatin de poma, crep de figues i xocolata, gelat de biscuit glacé i una degustació de formatges.

En aquestes jornades es podrà gaudir de diversos vins francesos, entre els quals el Beaujolais nouveau del celler Christophe Pacalet

Comentaris