Les visites formen part de les accions de sensibilització per l'emprenedoria

Un total de 256 alumnes universitaris i de secundària han visitat enguany el CEEILleida per conèixer els serveis que s'ofereix als emprenedors

Un total de 256 estudiants d'instituts i universitaris han visitat enguany el CEEILleida, amb la finalitat de conèixer les instal·lacions i conèixer els serveis que ofereix el viver als emprenedors
Imatge d'una de les dues visites d'estudiants d'Ilerna, que va tenir lloc la setmana passada
photo_camera Imatge d'una de les dues visites d'estudiants d'Ilerna, que va tenir lloc la setmana passada

Aquestes visites formen part de les accions de sensibilització per l'emprenedoria que ofereix el CEEILleida, dins del programa impulsat per Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

La setmana passada van ser dos els grups que van visitar el CEEILleida, concretament d'Ilerna Formació. Durant l'any 2023, també ens han visitat alumnes de l'Institut d'Aran, Ilersis i l'Escola del Treball. També ens han visitat estudiants de la Universitat de Lleida, concretament dels graus de Comunicació Audiovisual i d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE). També ens han visitat estudiants de la Escuela Europea de Negocios i de la Universidad de San Sebastián, tots dos centres de Xile, dins d'un conveni d'intercanvi amb la Universitat de Lleida.

Estudiants de l’Escola del Treball, amb l’emprenedora Laia Dolcet
Visita d'estudiants amb l’emprenedora Laia Dolcet- Foto: CEEILleida

El tècnic de creació empresarial i assessorament, Salvador Pifarré, ha estat l'encarregat d'oferir aquestes sessions de sensibilització emprenedora. Alguns emprenedors instal·lats en el viver han explicat als estudiants la seva experiència emprenedora.

Comentaris