30.11.2021 |
Territoris.cat

L'Escola d'Idiomes de la UdL ofereix per primera vegada cursos totalment en línia

L'alumnat es podrà formar en anglès, francès, alemany, espanyol, italià, portuguès, rus i xinès
 
llengües2
L'Escola d'Idiomes de la UdL ofereix per primera vegada cursos totalment en línia

L'Escola d'Idiomes de la Universitat de Lleida ofereix per primer cop cursos totalment en línia i amplia l'oferta de cursos semipresencials.

Els efectes de la COVID-19 han fet que l'Institut de Llengües presenti enguany noves modalitats d'aprenentatge amb l'objectiu que qualsevol persona pugui triar el sistema que s'adapti millor a les seves circumstàncies

L'opció íntegrament en línia, ofereix a través d'una plataforma especialitzada, seguir cursos d'anglès, espanyol, francès i alemany (des del nivell l'A1 fins al C1), i de portuguès, rus i italià (A1 i A2).

També es pot aprendre xinès a través d'una plataforma gestionada en col·laboració amb la Fundació Institut Confuci de Barcelona.

D'altra banda, s'ha programat una àmplia oferta de formació semipresencial de català, anglès, francès, italià, espanyol i xinès. Aquesta formació combina sessions presencials amb activitats dirigides a través del campus virtual de la UdL, amb un acompanyament de l'equip docent de l'Escola.

Tot això es complementa amb cursos de conversa i d'altres d'específics de preparació per als exàmens oficials d'anglès i francès (B1 i B2), italià (B2) i espanyol (A2).

L'Escola d'Idiomes de la UdL ha obert un període preinscripció extraordinària a les formacions, del 18 al 20 de setembre, on s'hi pot inscriure qualsevol persona interessada major de 16 anys

L'Escola d'Idiomes de la UdL ofereix per primera vegada cursos totalment en línia
comentaris