La UdL organitza el 13è simposi sobre maltractament i abusos a menors

Es farà en horari de tarda de l'1 al 5 de juliol a un cost de 36 euros per a estudiants
Imatge de la façana del rectorat de la Universitat de Lleida. Foto: Territoris
photo_camera Imatge de la façana del rectorat de la Universitat de Lleida. Foto: Territoris

La Universitat de Lleida organitza de l'1 al 5 de juliol la 13ena edició del simposi sobre maltractament i abús sexual infantil.

Coordinat per Teresa Vallmanya i Zaira Ibars, el curs s'emmarca en les activitats acadèmiques de la universitat durant l'estiu i està adreçat a estudiants i professionals vinculats a disciplines relaciones amb el món dels infants. En total s'impartiran una quineza de conferències i col·loquis, que aniran a càrrecs de metges i professionals del sector com Francesc Domingo, Carme Piqué, Carme Tello i Susaga Nevado

L'objectiu de les jornades es basa en la sensibilització social sobre la violència sexual contra els infants, entre els que destaquen la incidència dels casos de cyberbulling, pornografia i grooming a través de les xarxes socials. L'organització del simposi també remarca la importància de "trencar el tabú" dels maltractaments sexuals als infants.

Les jornades es faran al Campus de Cappont, tenen una duració de 20 hores presencials i costen 36 euros per a estudiants i 90 per a la resta de la ciutadania. L'horari és de 15.30h a 20.00h del vespre.

Comentaris