Durant l’estiu s’han realitzat una cinquantena de cursos amb més de 900 matriculats

Un dels 56 cursos imparits a la Universitat d'estiu de la UdL
photo_camera Un dels 56 cursos imparits a la Universitat d'estiu de la UdL

La 26a edició de la Universitat d'estiu de la UdL encara la seva recta final amb els dos darrers cursos programats per aquest mes de setembre. El dijous comença al Pont de Suert un taller sobre mineria als Pirineus i el dia 17, un altre sobre el patrimoni històric del Baix Segre. En total, 906 persones, cinc més que en l'edició anterior, s'han matriculat en algun dels 53 cursos que s'han realitzat a una setzena de municipis de la província.

El Pont de Suert acull els dies 6 i 7 de setembre el curs Les mines de carbó de Malpàs: un indret amb lectures múltiples. Els participants realitzaran sortides pel territori per entendre l'impacte d'aquesta activitat. Mentre, al Baix Segre es desenvoluparà entre els dies 17 i 28 setembre un curs sobre La importància del patrimoni històric, amb visites al jaciment de la Serra del Calvari (La Granja d'Escarp), el Centre d'Arqueologia d'Avinganya (Seròs), el complex de la Caparrella i el Palau de la Diputació de Lleida.

En aquesta edició de la Universitat d'Estiu s'han ofert una cinquantena de cursos, distribuïts entre Lleida ciutat  (26), La Seu d'Urgell (9), Tremp (2), el Baix Segre (2), Isil (1), Agramunt (1), Alcoletge (1), Alcoletge-Juneda (1), La Granadella-Torrebesses (1), Balaguer (1), Ós de Balaguer (1) i El Pont de Suert (1). Cal sumar-ne 5 de virtuals.

comentaris