El vessament d'etanol d'un camió activa la prealerta del TRANSCAT al Palau d'Anglesola

L'incident es va produir aquest dilluns al voltant d'un quart de cinc de la tarda, per la qual cosa els serveis d'emergències van activar la Prealerta del TRANSCAT, com a mesura de precaució
El vehicle que va patit la fuga descarregant en l'empresa del Palau
photo_camera El vehicle que va patit la fuga descarregant en l'empresa del Palau

Un camió carregat amb etanol va patir una fuga quan esperava per descarregar en una empresa del polígon industrial del Palau d'Anglesola. L'incident es va produir aquest dilluns al voltant d'un quart de cinc de la tarda, per la qual cosa els serveis d'emergències van activar la Prealerta del TRANSCAT, com a mesura de precaució.

Fuga d'etanol en el Poligon del Palau d'AbglesolaFins al lloc de l'incident es van desplaçar sis dotacions de Bombers i Mossos d'Esquadra, que van tallar el trànsit en una part del polígon. Segons els cossos de seguretat es van prendre precaucions, però en cap moment hi va haver risc per a la població.

Amb l'ajuda dels Bombers s'ha pogut transvasar la càrrega d'etanol fins a les cisternes de l'empresa a la qual estava destinat, a partir de la mitjanit es va donar per solucionat l'incident i es va desactivar el TRANSCAT.

Comentaris