01.07.2022 |
Territoris.cat

Vint-i-vuit treballs concorren a la primera edició del concurs de relats de l'EOI

La dotació global del concurs, adreçat a l’alumnat de l’escola i amb una temàtica centrada en els viatges, és de 900 euros

CONCURS-DE-RELATS EOI copia
Vint-i-vuit treballs concorren a la primera edició del concurs de relats de l'EOI

Un total de 28 treballs concorren a la primera edició del Concurs de Relats de l’EOI Lleida, corresponent al curs 2020-21, i que va tancar el termini d’inscripció el passat 5 de febrer. Aquesta nova iniciativa de l’EOI té l’objectiu de promoure la creació literària entre l’alumnat. Les obres han d’estar escrites en una de les llengües que s’imparteixen a l’escola i han de centrar la temàtica en alguna estada o viatge a l’estranger. La dotació global del concurs és de 900 euros, dividida en 3 premis de 300 €euros cadascun (el Premi Sebastià Serrano, el Premi Tom Sharpe i el Premi Jaume Magre), corresponents als tres millors treballs presentats. 

El concurs, que forma part del programa d’activitats extracurriculars que porta a terme cada curs l'Escola Oficial d'Idiomes de Lleida (EOI), vol constituir també un al·licient extra per als estudiants del l’Escola, potenciant l’ús literari de la llengua, la creativitat en general i el plaer de viatjar.

Els textos han de ser originals inèdits, de creació pròpia i que no hagin estat premiats anteriorment. El concurs està obert a tot l’alumnat matriculat als centres de l’EOI de Lleida, Balaguer, Borges, Tremp i Vielha durant el curs 2020-21

El jurat està integrat per professorat de l’escola i membres de la comissió de premis del Consell Escolar. Els noms dels guanyadors/res dels 3 premis es faran públics durant el mes d’abril. Les obres guanyadores seran publicades a la revista de l’escola El Butlletí, al web i a les xarxes de l’Escola. 

Vint-i-vuit treballs concorren a la primera edició del concurs de relats de l'EOI
comentaris