06.10.2022 |
Territoris.cat

La Volta al Pantà d'Utxesa oferirà una cursa per a cotxets de nadons

utxesa
Es tracta d’una cursa exclusiva només per a pares que vulguin córrer amb el cotxet.
La Volta al Pantà d'Utxesa oferirà una cursa per a cotxets de nadons

La Volta al Pantà d’Utxesa, una de les proves més multitudinàries del calendari lleidatà, ja ha obert inscripcions de cara a la seva sisena edició, que se celebrarà diumenge 24 de febrer i serà puntuable per a la Lliga Ponent.

Els participants podran optar entre dos distàncies, els 10 i els 6,5 kilòmetres, totes dos sobre un circuit que serà de terra en un 70% i sobre asfalt en un 30%, un traçat totalment marcat i tancat al trànsit. A més, serà la primera cursa amb cotxets de ponent, amb un recorregut idèntic al de la prova curta. Es tracta d’una cursa exclusiva només per a pares que vulguin córrer amb el cotxet, ja sigui el seu propi o bé un dels Bugaboo Runner cedits per la firma patrocinadora, Font Puericultura. Els infants que vagin en aquest cotxets hauran de tenir de 9 a 36 mesos o/i un màxim de 15 kilos. u-1

La sortida dels 10 kilòmetres serà a les 10 del matí, mentre que a les 10.15 hores començarà la prova de cotxets i a les 10.20 ho farà la dels 6,5 kilòmetres, totes des del punt d’informació d’Utxesa. Les curses infantils començaran a les 11.30 hores. A més, i com ja és va fer l’any passat, aquells que preparin la Marató de Barcelona tindran l’oportunitat de fer una tirada de 20 kilòmetres a partir de les 8.30 hores.

A més dels premis habituals, hi haurà sortejos de diferents obsequis, avituallaments, assistència sanitària fixa al punt d’arribada i mòbil, monitors de lleure per a nens/es, guarda-roba, guarda-claus i servei de llebres per a 40', 45’, 50’ i 55’, WC, carpes, bar, esmorzar amb fruita i entrepà de llonganissa.

Podeu trobar més informació i fer la vostra inscripció a www.iter5.cat.

La Volta al Pantà d'Utxesa oferirà una cursa per a cotxets de nadons
comentaris