El voluntariat de l'AECC Lleida es reactiva per acompanyar als pacients de càncer i familiars

Voluntariat aecc lleida
photo_camera El voluntariat de l'Associació AECC Lleida es posa en contacte directe amb pacient i familiar.

Des de la setmana passada, les persones voluntàries de l'AECC – Catalunya contra el Càncer de Lleida es reactiven per acompanyar a pacients de càncer i familiars de manera telemàtica. A més, s'ofereixen per pal·liar, en la mesura del possible, des de les dificultats bàsiques fins a les necessitats excepcionals que avui ens estem trobant a causa de l'Estat d'alarma sorgit per la crisi de la COVID-19.

Des de l'inici del confinament, l'Àrea de voluntariat de l'Associació ha estat en contacte directe amb pacient i familiar per veure les necessitats de cada un. També, des de l'AECC Lleida, ofereix la possibilitat que els voluntaris puguin anar a comprar en cas que els pacients no tinguin ningú que els pugui ajudar.

D'altra banda, també es posarà en marxa un xat, per tal que els voluntaris de l'associació puguin posar-se directament en contacte amb els pacients i familiars i poder-los acompanyar.

L'AECC Lleida compta amb una gran xarxa de voluntaris que volen realitzar el servei d'acompanyament a persones amb càncer durant aquesta crisi sanitària amb l'objectiu que cap d'elles pugui sentir-se sola. A més, aquest dies de confinament aprofiten per formar-se de manera online.

Per a totes aquelles persones que necessitin acompanyament per part del voluntariat de l'AECC Lleida poden posar-se en contacte amb el servei gratuït d'Infocáncer (900 100 036) o, si prefereixen rebre aquest acompanyament a través del xat, poden enviar un mail [email protected]

Comentaris