03.10.2022 |
Territoris.cat

posa a l'abast de productors un espai per promoure la venda a domicili

Creat pel balaguerí Ivan Fustero, proposa un mercat virtual per comprar i vendre productes de Km-0 domicili i també mostra informació de 680 mercats de Catalunya

Imatge del creador del web Mercat Setmanal, Ivan Fustero, el 3 d'abril del 2020. (Horitzontal)
El creador del web Mercat Setmanal, Ivan Fustero @ACN
posa a l'abast de productors un espai per promoure la venda a domicili

Fer arribar els aliments a casa directament ha esdevingut aquests dies amb la crisi del coronavirus un dels reptes que estan implementant molts productors agrícoles i ramaders d'arreu de Catalunya. Ara, el balaguerí Ivan Fustero, creador del web www.mercatsetmanal.cat, que reuneix informació de 680 mercats ambulants de Catalunya, proposa un mercat virtual. Ho fa posant a disposició dels productors un formulari perquè puguin oferir els seus productes i lliurar-los a domicili sota demanda dels particulars que els hi facin encàrrecs. Fustero va posar en marxa Mercat Setmanal l'estiu del 2006 i l'ha anat enriquint durant tots aquests anys per la seva estima als mercats i paradistes.

Fustero explica que és un gra més d'arena en aquesta xarxa solidària que demana la situació actual. Per això, ha creat un directori amb els diferents paradistes de Catalunya que poden oferir productes de Km-0 i entregar-los directament al domicili d'un particular en base a la seva àrea d'influència, segons assenyala el creador del web Mercat Setmanal.

L'objectiu és donar l'oportunitat a persones que per sí mateixes no poden desplaçar-se a un mercat o botiga per adquirir aquests productes de km-0 que abans trobaven als diferents mercats no sedentaris que es realitzen per tot Catalunya

Tots els encàrrecs que es facin seran directes, i Mercat Setmanal no participa en res més que en mantenir actualitzat el directori amb tots els productors. A través del web, els productors o paradistes interessats es poden donar d'alta en oferir aquest servei.

posa a l'abast de productors un espai per promoure la venda a domicili
comentaris