17.01.2022 |
Territoris.cat

Xapa solidària a 2 € per a beques de menjador de la Creu Roja de Lleida

Plusfresc i Postureig de Lleida posen en marxa a les seves botigues la campanya I LOVE FRESCOS, iniciativa amb la qual es vol cobrir la quota del menjador escolar d’infants i joves en situació de risc

Plusfresc Mollerussa
El supermercat Plusfresc a la plaça de la Sardana de Mollerussa
Xapa solidària a 2 € per a beques de menjador de la Creu Roja de Lleida

El 70% de les famílies en situació de risc no poden garantir l’alimentació dels seus fills. Davant aquesta dada, la cadena de supermercats Plusfresc i en col·laboració amb el perfil de xarxes socials de Postureig de Lleida han posat en marxa a les seves botigues de la demarcació de Lleida la campanya I LOVE FRESCOS, una iniciativa que té com a finalitat contribuir a millorar l’alimentació dels infants a través del projecte de Beques Menjador de la Creu Roja de Lleida.pluscampanyailove

El projecte té com a finalitat assegurar que com a mínim puguin gaudir d’un àpat al dia de qualitat i saludableLa iniciativa posa a disposició dels clients una xapa solidària a 2 euros, els quals aniran destinats a les Beques Menjador de la Creu Roja de Lleida. Es tracta d’un programa dirigit a cobrir la quota del menjador escolar d’infants i joves en situació de risc. Així, la institució a través de la beca menjador, assegura que com a mínim puguin gaudir d’un àpat de qualitat i saludable al dia.

El projecte té com a finalitat assegurar que com a mínim puguin gaudir d’un àpat al dia de qualitat i saludable

Amb la finalitat d’aconseguir la implicació de la població en la campanya, Plusfresc i Postureig de Lleida conviden els participants a fer-se una foto amb la xapa solidària i compartir-la a les xarxes socials amb el hashtag #ilovefrescos i @Plusfresc i @postureiglleida. 

La companyia lleidatana ha habilitat també un codi d’article perquè tothom de la província de Lleida que ho desitgi pugui fer donatius al projecte, una possibilitat que tindran fins a finals del 2015. A més, ha dut a terme un donatiu pel projecte de 2.400 euros. “Som conscients que hi ha molta gent al nostre voltant que ho està passant malament i si nosaltres podem fer alguna cosa per pal·liar aquesta situació, com en aquest cas amb aquesta iniciativa, sempre estarem allà per posar el nostre granet de sorra”, ha explicat Rafel Oncins, director de RSE a Plusfresc.

Xapa solidària a 2 € per a beques de menjador de la Creu Roja de Lleida
comentaris