Xavier Perelló revalida la secretaria general de la UGT-FICA de les Terres de Lleida

Primer Congrés UGT-FICA de les Terres de Lleida
photo_camera Primer Congrés UGT-FICA de les Terres de Lleida

UGT-FICA de les Terres de Lleida ha revalidat aquest divendres a Xavier Perelló com a secretari general, en el decurs del primer Congrés que celebra el sindicat a Ponent. Una cimera que els organitzadors van traslladar al Centre Cultural de Mollerussa, on es van posar sobre la taula les línies de treball per als pròxims quatre anys de mandat.

Primer Congrés UGT-FICA de les Terres de Lleida (4)Xavier Perelló estarà al capdavant d'una executiva de la qual en formaran part Buenaventura Baca, com a president; Juan José Lucena, com a secretari d'Organització; Èlia Torm, com a secretària d'Administració; Maite Lafuente, com a secretària d'Acció Sindical; Narcís Tella, secretari de Formació i Comunicació; i Mari Luz Moreno, secretària comarcal.

Primer Congrés UGT-FICA de les Terres de Lleida (3)El segretari general UGT-FICA de les Terres de Lleida, ha destacat que es tanca l'any amb un balanç que enregistra l'acomiadament de 240 treballadors amb el tancament de Sada, que s'ha solucionat la problemàtica dels falsos autònoms del Grupo Jorge i que s'ha treballat de valent per millorar les condicions laborals i personals dels temporers durant la campanya de fruita de la demarcació de Lleida. Però aquestes no han estat les úniques lluites.

Ara la nova Executiva té al davant quatre anys plens de reptes i objectius. Les principals línies de treball se centraran en tres grans àmbits: aplicar Plans d'Igualtat efectius a les empreses; treballar per endurir les lleis de seguretat laboral; i potenciar l'acció sindical.

Comentaris