Clou una 33a edició de la Fira del Torró d'Agramunt ben dolça i amb èxit d'assistència

Enguany s'ha estrenat un espai de tastos i demostracions amb xocolates d'Agramunt i vins de la DO Costers del Segre
Visitants de la Fira del Torró d'Agramunt, diumenge ©Fira del Torró
photo_camera Visitants de la Fira del Torró d'Agramunt, diumenge ©Fira del Torró

La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt tanca una 33a edició amb un gran índex de participació per part dels amants del dolç i un gran "volum" de vendes. El gremi torronaire considera que això pot ser un bon començall per la campanya del Nadal.

"Gairebé totes les sessions han penjat el cartell d'entrades exhaurides, la qual cosa demostra l'alt interès que generen les activitats programades", declara la directora del certamen, Tamara Lombardo

Una novícia que ha incorporat la fira enguany ha estat l'espai de l'Aula de la Xocolata i el Vi ubicada a l'Espai Guinovart, on s'hi han organitzat activitats de tast i demostracions amb xocolates d'Agramunt i vins de la DO Costers del Segre, combinades amb l'exposició i obra de Guinovart. Lombardo, assegura que ha rebut una gran acceptació per part del públic assistent i aposta per la seva continuïtat en les pròximes edicions.

Públic assistent durant el diumenge a la 33a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt ©Fira del Torró
Públic assistent durant el diumenge a la 33a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt ©Fira del Torró

Aquesta edició també ha fet memòria i ha homenatjat al menestral torronaire, Àngel Velasco Pérez, mort el passat mes de setembre i del que l'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández, n'ha destacat la gran aportació que va fer al món torronaire i a tots els agramuntins. D'altra banda, també s'ha proclamat el XXI Torronaire d'Honor que enguany ha estat, Jordi Martí Gasull

Però, la Fira no acaba la seva trajectòria aquí, sinó que durant el mes d'octubre s'enceta la 7a edició de la Ruta Gastronòmica que permetrà redescobrir el torró i la xocolata en plats dolços i salats a càrrec de 12 restaurants de la demarcació de Lleida

Comentaris