Agents de la policia local de Tàrrega salven la vida d'un nadó

El nadó s'estava ofegant, però la ràpida intervenció amb la maniobra d'Heimlich ha resultat decisiva per salvar-li la vida
Un vehicle de la policia Tàrrega
photo_camera Un vehicle de la policia Tàrrega. Foto: Ajuntament de Tàrrega
Aquest dilluns a la nit, la Policia Local de Tàrrega ha protagonitzat una acció heroica que va salvar la vida d'un nadó de set mesos. Els agents, que patrullaven el carrer de Folch i Torres, van trobar un grup de persones preocupades per una nena que s'estava ofegant. Eren tres quarts d'onze quan els agents van adonar-se de la situació crítica.

El nadó, anomenada Samantha, havia quedat sense respiració a causa d'un tros de menjar que li obstruïa la gola. Davant la gravetat de la situació i veient que podria ser fatal durant el trasllat al centre mèdic, un dels agents va decidir intervenir immediatament. Utilitzant la maniobra d'Heimlich, va aconseguir que la nena expulsés el menjar que li impedia respirar, estabilitzant així la seva condició.

Poc després, una ambulància va arribar al lloc dels fets. Tot i que la Samantha ja es trobava estable i respirava amb normalitat, va ser traslladada a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida per a una revisió completa. A la matinada, els metges van confirmar que estava completament recuperada i va rebre l'alta hospitalària.

La intervenció ràpida i efectiva dels agents ha estat decisiva per salvar la vida de la nena. La família, visiblement agraïda, va elogiar la tasca de la Policia Local. Fonts policials subratllen que, en cas de no ser per la immediata actuació dels agents, la nena podria haver mort durant el trasllat al CAP.

És important destacar que la Policia Local de Tàrrega realitza regularment cursos de primers auxilis i equipa els seus vehicles amb materials d'emergència, com desfibril·ladors, per poder respondre de manera eficient en situacions crítiques com aquesta.

Comentaris