19.08.2022 |
Territoris.cat

Agramunt acollirà aquest diumenge el Cros Escolar

Agramunt acollirà aquest diumenge el Cros Escolar

Agramunt ja ho té tot a punt per acollir aquest diumenge 14 de gener el Cros Escolar. Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Agramunt amb la col·laboració del club d’atletisme Escatxics i les Ampes dels tres centres educatius de la població s’ha pogut organitzar un nova edició d’aquesta cita esportiva pensada per promoure i difondre l’esport a les escoles. 

Un any més, la participació al Cros és gratuïta per a tots els seus participants i les inscripcions s’allargaran fins a finals d’aquesta setmana. El cros comptarà amb unes 17 curses amb 18 categories diferents que faran diferents recorreguts als circuits que s’habilitaran al Passeig Josep Brufau i al Parc Riella.

Les competicions començaran a les 10h del matí i durant tot el matí, les diferents categories correran pels cinc circuits habilitats segons les edats dels participants, començant per les categories més grans i deixant les categories dels petits pel migdia.

Tots els participants rebran una bossa obsequi i hi haurà trofeu per als tres primers classificats de cada categoria de veterà a juvenil, i en categories petites de pre-benjamins a cadets, hi haurà obsequis per als sis primers classificats. La regidora d’esports Montse Canes explica que és important promoure l’esport des de les escoles i fomentar l'esport entre els joves i les joves agramuntins. 

Agramunt acollirà aquest diumenge el Cros Escolar
comentaris