21.06.2021 |
Territoris.cat

Agramunt estrena el seu primer centre cívic

L’Espai Cívic d’Agramunt iniciarà l’activitat el poper dilluns 16 de setembre amb la voluntat de ser un espai de trobada per les persones de totes les edats d’Agramunt i comarca i també per les diferents entitats de la vila
El nou Espai Cívic d'Agramunt - Ajuntament d'Agramunt
El nou Espai Cívic d'Agramunt - Ajuntament d'Agramunt
Agramunt estrena el seu primer centre cívic

Agramunt estrenarà el proper dilluns 16 de setembre un nou Espai Cívic que vol donar cabuda a tots els públics i de tota la comarca. Aquest equipament municipal comptarà amb una dinamitzadora que s’encarregarà de gestionar i coordinar les diferents activitats que s’hi duran a terme.

L’horari d’obertura al públic de l’Espai Cívic és de dilluns a divendres de les 15.00 h a les 22.00 h, mentre que el dissabte obrirà de les 11.00 h a les 13.30 h

Mentre l'espai estigui obert i sense necessitat de cap reserva prèvia, tothom podrà accedir a l’Espai Àgora, un espai comú que compta amb taules i cadires on, les persones que ho vulguin, s’hi podran estar, trobar-se amb qui vulguin, passar la tarda, connectar-se a internet, jugar a jocs de taula, etc.
A part d’aquest punt de trobada, l’Espai Cívic també oferirà una programació d’activitats pensades tant per a infants, joves, famílies o gent gran, una agenda que anirà configurant la dinamitzadora de l’Espai. Finalment, aquest espai també està preparat per tal que les entitats del municipi puguin tenir un espai on fer reunions, assemblees i diferents activitats.

Agramunt estrena el seu primer centre cívic
comentaris