L'Ajuntament d'Agramunt inicia l'última fase de la Residència d'Avis municipal

El projecte que es va pressupostar en 700.000 euros ha comportat intervenir en la pràctica totalitat de l'edifici, pel que fa a obra civil, amb electricitat i comunicacions, la instal·lació de la calefacció i la climatització, els mitjans de protecció contra incendis, la instal·lació de l'ascensor i el projecte de la cuina

Obres a la planta baixa de la residència Mas Vell d'Agramunt
photo_camera Obres a la planta baixa de la residència Mas Vell d'Agramunt @AjAgramunt

L'Ajuntament d'Agramunt té previst iniciar al setembre les obres de la planta baixa i el pati interior, l'última fase, de l'ampliació de la Residència municipal Mas Vell. L'actuació consistirà a habilitar la zona de recepció, sala de visites, una aula taller per a teràpia ocupacional, una sala de rehabilitació amb gimnàs i adaptar els banys, un seguit de serveis complementaris que milloraran la funcionalitat del dia a dia dels usuaris del centre geriàtric.

Actualment l'Ajuntament d'Agramunt està finalitzant els acabats de la segona i tercera planta, en les que s'han, distribuït la cuina, el menjador i les habitacions que permetran ampliar fins a vint-i-set les places del centre. Les obres de reforma i ampliació van arrencar l'any 2018, i el gener del 2019 es posava en funcionament la primera planta.

Residència Geriàtrica Mas Vell d'AgramuntEl projecte que es va pressupostar en 700.000 euros ha comportat intervenir en la pràctica totalitat de l'edifici, pel que fa a obra civil, amb electricitat i comunicacions, la instal·lació de la calefacció i la climatització, els mitjans de protecció contra incendis, la instal·lació de l'ascensor i el projecte de la cuina. Una millora substancial que permetrà duplicar la capacitat de l'equipament.

comentaris