Agramunt ultima la segona edició del curs 'Art i Territori'

Del 6 al 8 de juliol i amb la participació de l'ambientòleg del programa Caçadors de bolets, Martí Boada, o de l'artista i fotògraf, Albert Gusi, entre altres 

Presentacio 2a curs Art i Territori (1) interior
photo_camera Presentació de la segona edició del curs d'estiu

L’Ajuntament d’Agramunt conjuntament amb la Universitat de Lleida i les fundacions Espai Guinovart i Guillem Viladot han organitzat una nova edició del curs d’estiu Art i Territori, que tindrà lloc durant els pròxims dies 6, 7 i 8 de juliol. L’edició d’enguany, la segona, comptarà, entre altres, amb una sessió sobre paisatge a càrrec de l’ambientòleg Martí Boada, col·laborador de diversos programes de Televisió de Catalunya com Caçadors de bolets. També està prevista una intervenció col·lectiva en un camp de rostoll (Land Art) a càrrec de l’artista i fotògraf Albert Gusi.

La majoria de les sessions es faran a la Fundació Guillem Viladot i a la Fundació Espai Guinovart

El curs, de 25 hores lectives, presenta com a novetat d’aquest any la possibilitat de matricular-se per un dia concret i té equivalència amb crèdits de lliure elecció per a la Universitat de Lleida. A més de Boada i Gusi, artistes de referència com el fotògraf Joan Porredon, l’editora Maria Macià, els historiadors de l’art Lara Vidal Santorum i Josep Bertran o els artistes Ramon Guixé, Rosa Marsà i Cristina Cuñat completaran l’equip docent, coordinat per Maria Codorniu.

Les sessions es duran a terme a la Fundació Guillem Viladot i a la Fundació Espai Guinovart tot i que també està previst dur a terme sessions a l’exterior en llocs tan emblemàtics com els Safarejos o a la Masia Ca l’Isidori, de la família Viladot.

Es complementarà amb activitats obertes a tothom com una visita guiada a la Cisterna del Convent

La formació es complementarà amb un conjunt d’activitats paral·leles obertes a tothom. D’aquesta manera, el primer dia del curs es podrà fer una visita guiada a la Cisterna del Convent, amb concert de guitarra i flauta posterior, i el dijous dia 7, un concert de jazz a la plaça del Mercat.

Aquest curs, del qual ja estan obertes les inscripcions, està adreçat a artistes i professionals de l’art, educadors, professors i alumnes de les Aules d’extensió universitària i no es precisa tenir  coneixements previs de les matèries impartides. L’edició d’enguany ha posat especial accent a l’experimentació artística i a les sessions. Els interessats poden trobar més informació a www.estiu.udl.cat/ o www.agramunt.cat/artiterritori

Comentaris