Els Mossos investiguen els fets, que es troben sota secret de sumari

L'Ajuntament de Tàrrega expressa la seva consternació per la mort violenta d’un veí del municipi a causa d’una intrusió al seu domicili

L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú s’ha reunit aquest matí amb representants d’Interior, Mossos i Policia Local
Intervenció del Mossos d'Esquadra - Foto: ACN
photo_camera El domicili de la víctima amb la intervenció del Mossos d'Esquadra - Foto: ACN

L’Ajuntament de Tàrrega expressa la seva consternació per la mort violenta d’un veí del municipi aquesta passada matinada a causa d’una intrusió al seu domicili. Els Mossos d’Esquadra investiguen aquests fets, que es troben sota secret de sumari. El consistori lamenta profundament aquest succés i transmet el més sincer condol a la família i amics. 
L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú s’ha reunit aquest matí a la Casa Consistorial de Tàrrega amb la delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés, i representants del Departament d’Interior, Mossos i Policia Local per abordar els fets. En aquest sentit, es farà un seguiment de les conclusions de la investigació. 
Així mateix, l’Ajuntament de Tàrrega tenia ja convocada per aquest proper dilluns 18 de desembre una reunió de la Junta Local de Seguretat per fer balanç i valoració de les actuacions realitzades en l’àmbit de la seguretat ciutadana durant l’any 2023.

El domicili de la víctima amb la intervenció del Mossos d'Esquadra - Foto: ACN

L'alcadessa ha declarat el següent:

Aquesta matinada s'ha produït la mort violenta d'un veí del de Tàrrega a causa d'una  intrusió  en el seu domicili i volem expressar la nostra consternació per aquests fets. Lamentem profundament el que ha ocorregut i volen transmetre el condol i tot el nostre suport tant a la família com els amics. Hem estat treballant conjuntament amb la delegada del govern a  Lleida la senyora Montse Vergés des de primera hora del matí i hem convocat d'urgència una reunió amb representants d'Interior Mossos i Policia Local. En aquesta reunió se'ns ha informat de què hi ha una investigació en curs a càrrec de la divisió d'investigació criminal del  Cos de Mossos d'Esquadra i també s'ha declarat secret de sumari en aquest cas. Evidentment però amb estarem en contacte directe amb les forces seguretat i es farà un seguiment d'aquesta investigació

Estant amatents a qualsevol novetat que pugui sorgir. Daltra banda també dir, que el dilluns hi havia convocada la junta local de seguretat per fer un balanç de les actuacions dutes a terme a la nostra ciutat per les forces de seguretat al llarg de l'any 2023 i que en aquesta junta doncs és possible que ens informin de com es desenvolupa aquesta investigació.

Es pot escoltar el tall de veu de l'alcaldessa en aquest enllaç.

Comentaris