09.12.2021 |
Territoris.cat

Arriba la 7a edició del Concurs de Tapes de Ceba d'Agramunt

7e concurs tapes ceba Agramunt 2018
Establiments participants en la 7a edició del Concurs de Tapes de Ceba
Arriba la 7a edició del Concurs de Tapes de Ceba d'Agramunt

El concurs de tapes de ceba arriba aquest any 2018 a la seva setena edició. El que va començar com un acte per promocionar el Carnaval d’Agramunt dies abans de la festa, s’ha consolidat com una cita esperada per tots els agramuntins i gent d’arreu. Enguany, participaran a la setena edició del concurs set establiments d’Agramunt en un concurs que s’allargarà fins al proper 8 de febrer.

La principal característica del concurs continua sent la de la primera edició: totes les tapes que s’elaboren han de tenir com a ingredient principal la ceba que simbolitza la imatge del Carnaval, la 'Xurripampi'.

Cada establiment ha creat la seva pròpia tapa que es vendrà a un preu de 3€ (amb beguda inclosa) a tots els bars participants. El sistema de votació és popular i són els mateixos consumidors qui puntuen les tapes amb una puntuació de l’1 a 10. Aquest any, a més, s’ha incorporat una nova categoria de puntuació. Fins ara només es puntuava la tapa en una sola categoria que englobava el sabor, la presentació i la originalitat. Però enguany, de forma consensuada amb tots els bars, s’han definit dues categories: "Xurrisabor" a la tapa més bona i "Xurrisexy" a la tapa més creativa.​ 

Arriba la 7a edició del Concurs de Tapes de Ceba d'Agramunt
comentaris