19.10.2021 |
Territoris.cat

Bellpuig presenta la primera mostra de l'Esport i la vida saludable

Firmes expositores en la  Fira Conserva't a Bellpuig
Firmes expositores en la Fira Conserva't a Bellpuig
Bellpuig presenta la primera mostra de l'Esport i la vida saludable

Amb la voluntat de fomentar l'activitat física, l'esport i l'alimentació saludable l'Ajuntament de Bellpuig ha organitzat la fira Cuida't, un certament que se celebrarà els dies 16 i 17 de novembre. El consistori vol potenciar la realització d'activitats esportives com una necessitat vital per a tota la població, tingui l'edat que tingui, i cadascú en la mesura de les seves possibilitats.

Tallers que es feien a la Fira Conserva't a BellpuigSegons explica l'alcalde de Bellpuig, Jordi Estiarte es tracta de l'evolució de la fira Conserva't que s'ha realitzat al municipi els darrers anys, dedicada a l'alimentació saludable i tradicional, posant en valor les conserves com a part del nostre patrimoni culinari de proximitat. Estiarte ha afegit que el nou certament implicarà a les entitats esportives de la vila que durant els dies de mostra programaran activitats obertes a tota la població i també als visitants de la fira.

Tallers i xerrades aniran molt enfocats a la necessitat de fer esport però també en el fet de fer-ho en condicions, valorant riscos i tenint en compte en cada cas la necessitat d'una correcta alimentació

Edicions de l'anterior Fira Conserva't a BellpuigPel que fa a l'alimentació i els productes de proximitat, Cuida't continua apostant pels productes de proximitat com a base de l'alimentació diària. Segons Estiarte a la fira es presentaran productes artesanals, de proximitat i saludables. Les conserves també hi seran presents com una manera tradicional i saludable de conservar aquests productes de proximitat.

La fira Cuida't, també oferirà xerrades d'informació i divulgació, tallers de cuina saludable amb productes de proximitat, activitats esportives programades i exposició i venda de productes de proximitat i saludables.

Bellpuig presenta la primera mostra de l'Esport i la vida saludable
comentaris