El Carnaval de Tàrrega mira cap al passat en una edició semipresencial

Agrat celebrarà els deu anys com a encarregada de l'organització de la festa amb una retrospectiva a l'esperit de Carnavals anteriors
El Carnestoltes de Tàrrega s'adaptarà a la semipresencialitat aquest 2021
photo_camera El Carnestoltes de Tàrrega s'adaptarà a la semipresencialitat aquest 2021

La Comissió de Carnestoltes de l'Associació Agrat, amb el suport de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega, ha anunciat una nova edició del Carnaval targarí, enguany amb una versió en línia la qual tindrà lloc del 11 al 14 de febrer i que es podràs seguir a @carnavaltarrega.

El tret de sortida el donarà el Carnestoltes Infantil, que enguany es viurà durant una setmana sencera a les escoles de la ciutat. El taller d'arts escèniques de Tàrrega - CRUMA, dinamitzarà les activitats i, com a novetat, es presentarà La Toltes, que esdevindrà la figura protagonista del carnestoltes infantil d'ara endavant. Tot i que les activitats es celebraran dins dels centres, l'últim dia de la setmana la Toltes i els seus acompanyants, visitaran els patis de les escoles de Tàrrega.

En aquesta edició, les xarxes socials jugaran un paper fonamental a través dels comptes de @carnavaltarrega a Instagram, Youtube, Twitter i Facebook. 

Durant la nit del dijous es seguirà amb el tradicional sopar del dijous gràs que, en aquesta ocasió, s'haurà de celebrar a casa. Això, però, no impedirà que les Tietes més professionals donin consells via streaming per elaborar les millors receptes des de les llars targarines.

El divendres com, ja és tradició, serà el torn del Comerçtoltes i la nit dels pijames. A la tarda, els esbirros reials visitaran els comerços inscrits, mentre que la nit dels pijames farà el salt a Tik Tok amb un concurs de pijames i elixirs targarins.

La nit del divendres s'amenitzarà en streaming amb concerts de Pascual i Desnatats, Her Majestry, Dj Lau i un podcast Del Pati amb Quim Gassó i Cesc Sarri.

Durant el dissabte tocarà treure la pols a les disfresses i desfilar pels carrers de Tàrrega, anar a fer el vermut disfressat i compartir fotos i vídeos a les xarxes socials. El discurs del rei o la reina d'enguany tindrà lloc des dels comptes de les xarxes del Carnestoltes a les sis de la tarda. La celebració acabarà el diumenge amb dues actuacions de Disco per a Xics al Teatre Ateneu a les 12 i les 16 hores i l'enterrament de la sardina, tot esperant el testament reial que es farà a través de les xarxes socials.CARTELL XARXES

Com a novetat, del 8 al 14 de febrer es podrà participar en el Concurs de Decoració de Balcons, per contribuir a decorar la ciutat entre tots els targarins i targarines. Per participar, s'haurà de penjar una foto del balcó a les xarxes etiquetant a @fomentarrega i @carnavaltarrega. Els tres millors balcons guanyaran un xec per gastar a les botigues de Foment Tàrrega. Per altra banda, es durà a terme el Concurs de Disfresses per Grups Bombolla, en què els participants, hauran de penjar les seves fotos a les xarxes socials etiquetant a @carnavaltarrega en algun dels photocalls que hi haurà repartits per la ciutat.

Comentaris