02.12.2021 |
Territoris.cat

Castellserà restaura 5 quilòmetres de camins del terme municipal

Actuacions en els camins de Castellserà
Actuacions en els camins de Castellserà
Castellserà restaura 5 quilòmetres de camins del terme municipal

El Ministeri d'Agricultura ha començat aquesta setmana les tasques de reparacions de més de cinc quilòmetres de camins al terme municipal de Castellserà, amb una actuació que suposa una inversió de gairebé 70.000 euros.

Aquesta ajuda es va pactar l'any 2014, amb l'anterior subdelegada del govern, després d'un període de forts aiguats que va afectar diversos punts del terme del municipi de l'Urgell. Tot plegat però, va quedar parat. Amb el nomenament del nou subdelegat del govern es van reactivar les converses i per fi el projecte ha pogut veure la llum.

Actuacions en els camins de Castellserà 1Es tracta d'un total de 8 actuacions en diferents punts del terme municipal. Algunes molt senzilles com reparar deformacions de les seccions dels camins i anivellar-los, amb màquines motoanivelladores i aportacions de material i d'altres de més complexes com la creació d'esculleres de pedra en punts en què els talussos dels camins havien quedat molt afectats per les pluges i hi havia cert perill de despreniment.

Amb totes aquestes actuacions es pretén aconseguir la millora de la superfície dels camins i d'aquesta manera fer més segur el pas a vehicles pesants i reduir la possibilitat d'accidents, garantint la seguretat dels usuaris.

Malgrat la tardança en l'actuació tant els veïns afectats com l'Ajuntament de Castellserà valorem molt positivament la inversió.

Castellserà restaura 5 quilòmetres de camins del terme municipal
comentaris