23.10.2021 |
Territoris.cat

Un centenar d'expositors en la Fira d'Artesania i Activitats Tradicionals de Tàrrega

L’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el regidor de Promoció Econòmica, Carles Pascual, han visitat els estands de la 19a Fira d’Artistes (2)
L’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el regidor de Promoció Econòmica, Carles Pascual, han visitat els estands de la Fira d’Artistes (2)
Un centenar d'expositors en la Fira d'Artesania i Activitats Tradicionals de Tàrrega

Tàrrega celebra aquest cap de setmana una nova edició de la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals, esdeveniment que concentra un centenar d'expositors fins aquest diumenge 10 de desembre. La capital de l'Urgell posa a l'abast del públic un ampli ventall de creacions artístiques, de disseny i d'artesania. 

El certamen simbolitza alhora el tret de sortida a la campanya de Nadal al municipi, coincidint també amb l'encesa de l'enllumenat de festes. En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Carles Pascual, ha afirmat que la convocatòria vol ser un dinamitzador comercial per atraure visites a la ciutat durant el pont festiu. 

La presència de productes de proximitat, els quals troben aquí una plataforma de promoció 

L’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el regidor de Promoció Econòmica, Carles Pascual, han visitat els estands de la 19a Fira d’Artistes (1)Per la seva part, l'alcaldessa Rosa Maria Perelló ha manifestat que la fira referma la capitalitat comercial i cultural de Tàrrega en el conjunt de les terres de Lleida..

Els participants posen a la venda peces úniques en pintura, dibuix, ceràmica, escultura, orfebreria, fotografia, interiorisme, forja i tèxtil entre altres disciplines. A més, la programació ofereix un extens programa d'activitats paral·leles amb més d'una trentena de suggeriments per a tota la família. Hi predominen els tallers de treballs manuals i tècniques decoratives. 

Una altra parcel·la es reserva als productes d'alimentació artesanals. Organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, la 19a Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals ocupa una superfície de 2.500 metres quadrats distribuïts entre l'Espai Fassina, l'Espai MerCAT i la plaça de les Nacions sense Estat. La gastronomia, la cultura popular, la literatura, els ornaments típics del Nadal o la cosmètica natural són altres eixos que vertebren una extensa oferta per als visitants.

Un centenar d'expositors en la Fira d'Artesania i Activitats Tradicionals de Tàrrega
comentaris