08.12.2021 |
Territoris.cat

El Centre Cultural de Tàrrega celebra mig segle amb el pianista Antoni Tolmos

Imatge promocional d'Antoni Tolmos
Imatge promocional d'Antoni Tolmos
El Centre Cultural de Tàrrega celebra mig segle amb el pianista Antoni Tolmos

El Centre Cultural de Tàrrega arriba al seu 50è aniversari, amb motiu del qual celebrarà dissabte 26 de gener un concert del pianista lleidatà Antoni Tolmos. La cita serà a les 9 del vespre, al Teatre Ateneu.

El músic basarà el concert en el seu treball discogràfic titulat 'Energy', que fou enregistrat a Florència

Les seves composicions cerquen la reflexió i la connexió emocional amb el públic. De fet, a les actuacions, Antoni Tolmos cerca la implicació dels espectadors comentant el repertori amb un estil pedagògic. El seu ventall estilístic és força variat i transita per camins clàssics, jazzístics i de noves músiques sense perdre mai el seu segell personal.

Antoni Tolmos ja va actuar el passat novembre en el decurs de la gala dels Premis Culturàlia 2018, recollint els aplaudiments del públic. Ara, l’artista torna a la capital de l’Urgell per oferir un concert complet. La proposta compta amb el suport de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

50 anys del Centre Cultural targarí

El Centre Cultural de Tàrrega, fundat l’any 1969, commemora mig segle ple d'activitats i divulgació del coneixement. Des de fa 21 anys organitza els Premis Culturàlia, els quals han distingint més d’un centenar de persones i entitats per la seva rellevant tasca social i cultural. Els guardons, que també compten amb suport organitzatiu de l’Ajuntament de Tàrrega, s’han consolidat i han esdevingut un referent al territori. El Centre Cultural de Tàrrega edita també una revista pròpia i impulsa diverses activitats de difusió del patrimoni natural i monumental de la comarca de l’Urgell i les terres de Lleida.

El Centre Cultural de Tàrrega celebra mig segle amb el pianista Antoni Tolmos
comentaris