Castellserà arrenca la sisena edició del cicle cultural de les vesprades dels dijous del mes d'agost

Companyia La Tal, una de les més veteranes de Catalunya amb 30 anys d'història
photo_camera Companyia La Tal, una de les més veteranes de Catalunya amb 30 anys d'història

El municipi de Castellserà tornarà a valorar els seus racons amb encant amb la sisena edició del cicle CastellSerà de Nit, activitats que es duran a terme els dijous i un dissabte del mes d'agost, amb un programa de sis actuacions a l'aire lliura que combinaran música, teatre i circ.

La presentació de la nova temporada s'ha dut a terme aquest dimarts amb la participació del diputat Eloi Bergós, l'alcalde de Castellserà, Marcel Pujol, i del regidor de Cultura, David Pradas.

Segons ha explicat l'alcalde de Castellserà, Marcel Pujol el cicle CastellSerà de Nit va dirigit cada cop més cap a un públic familiar, i sempre amb el denominador comú de la qualitat dels espectacles, en el que és una aposta ferma per la cultura que fa l'Ajuntament de Castellserà

Presentació CastellSerà de NitEl regidor David Pradas ha afegit que la programació inclourà sis espectacles de petit format que arrencarà el dijous 2 d'agost amb la preestrena de la peça teatral Asteroid de Campi qui Pugui Produccions. Dissabte 4 serà el torn per a la música amb el Concert de Cloenda del XVII Curs de Cant de Castellserà. La música seguirà dijous 9 amb la música barroca del Duo Bruyères, format per Isabel Serra (flauta) i Andrés Moya (piano).

Duo Bruyères, format per Isabel Serra,flauta i Andrés Moya pianoPassant al dijous 16, serà el torn per a la música de Fustegueres & Moretti, amb Ramon Martí (guitarra) i Jordi Morera (violoncel). Dijous 23 arribarà el circ amb Ni cap ni peus, un espectacle de la Companyia Circ Vermut. El cicle acabarà dijous 30 amb The Incredible Box, una peça teatral de la Companyia La Tal, una de les més veteranes de Catalunya amb 30 anys d'història.

L'alcalde ha destacat que respecte als escenaris, com que el poble no disposa d'un equipament estable, quan arriba l'estiu convertim els carrers i les places en espais escènics, que d'aquesta manera seran tan diversos i peculiars com ara la plaça Sitjar, La Panera, el Racó d'Antany i la plaça d'Antoni Gaudí.

Comentaris