Comencen els treballs de rehabilitació de la piscina coberta de Tàrrega

L’actuació permetrà que l’equipament pugui obrir amb totes les mesures de salubritat davant de la situació sanitària

Els treballs de rehabilitació de la piscina coberta de Tàrrega @Tàrrega
photo_camera Els treballs de rehabilitació de la piscina coberta de Tàrrega ja s'han iniciat

L'Ajuntament de Tàrrega ha iniciat aquesta setmana els treballs de millora de la piscina coberta municipal, intervenció que permetrà resoldre les deficiències que pateix l'equipament. Les instal·lacions es troben temporalment tancades ja que en el seu estat actual no es podia garantir les condicions de salubritat pública davant la situació de pandèmia.

L'execució del projecte ha començat amb les obres d'adequació de la coberta de l'edifici per un import de 31.000 euros. Es procedeix aquests dies a renovar el revestiment de les bigues i a substituir alguns panells del sostre. Els treballs es duen a terme a tota la coberta, incloent tant l'espai de les piscines com les sales de gimnàstica i fitness.

La inversió ascendirà a un total de 453.686 euros, dels quals la Diputació de Lleida n’aportarà 152.400 que ajudaran a finançar la deshumectadora.

El projecte de rehabilitació inclou dos altres lots corresponents al subministrament i la instal·lació d'una deshumectadora i la renovació dels sistemes de ventilació i climatització. Segons les previsions del consistori, la piscina coberta de Tàrrega podrà reobrir les portes abans de l’estiu.

La piscina coberta municipal de Tàrrega es va inaugurar l'any 2004 després d'una inversió de més de 3 milions d'euros. Amb el pas dels anys, l'equipament ha anat acumulant deficiències estructurals que requerien una inversió considerable de manteniment. Amb l'esclat de la pandèmia, es fixà llavors el tancament de l'edifici, la gestió del qual assumí el consistori per fer-ne el manteniment, la neteja i la vigilància ja que l'empresa arrendatària manifestà la impossibilitat d'assumir-ho.

Comentaris