El Cros Ciutat de Tàrrega assoleix les 30 edicions com a gran cita de l’atletisme a les terres de Lleida

Èxit de la matinal de diumenge organitzada per la Regidoria d’Esports al Càmping Municipal amb 760 persones inscrites
Una de les sortides del 30è Cros Ciutat de Tàrrega - Foto: Ajuntament de Tàrrega
photo_camera Una de les sortides del 30è Cros Ciutat de Tàrrega - Foto: Ajuntament de Tàrrega

El Cros Ciutat de Tàrrega, organitzat per la Regidoria d’Esports, va celebrar aquest diumenge la seva 30a edició amb un total de 760 persones inscrites.

La cita ha assolit, per tant, amb èxit les tres dècades d’activitat promovent la pràctica de l’atletisme i els valors de l’esport. La prova ha esdevingut enguany la tercera cita puntuable per al Circuit Escolar de Cros que organitza l’ATCELL (Agrupació Territorial dels Consells Esportius de Lleida). 

El regidor d’Esports, Silveri Caro, va destacar que el Cros Ciutat de Tàrrega ha arribat a les 30 edicions “consolidat com una de les trobades de referència a Lleida en l’àmbit de l’atletisme”. També va agrair en nom del consistori la col·laboració de clubs, centres educatius i entitats locals. L’escenari de les curses va ser com de costum el Càmping Municipal - Espai Felip Robinat Felip, recinte que es va habilitar amb 8 circuits de terra amb distàncies d’entre 500 i 7.200 metres (per als corredors més petits, circuits de 40 a 80 metres).  Es van disputar fins a 12 curses on van competir 19 categories diferents: veterans, oberta, juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí i pre-benjamins (masculina i femenina) a més de minis P5, P4 i P3. A excepció de les modalitats d’oberta i veterans, les categories masculines i femenines van recórrer la mateixa distància en totes les proves (juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamins i minis).

D’altra banda, i per amenitzar la matinal, es van posar atraccions infantils a l’abast de les famílies, fet que també va propiciar una elevada assistència de públic a la franja horària del migdia. El 30è Cros Ciutat de Tàrrega va comptar amb el suport del Consell Esportiu de l‘Urgell, el Consell Comarcal de l’Urgell, la Diputació de Lleida i la Secretaria General de l’Esport.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement