13.06.2021 |
Territoris.cat

DVins presentarà més de 120 varietats de vins i caves a Agramunt

Espai de Dvins a Agramunt
Espai de Dvins a Agramunt
DVins presentarà més de 120 varietats de vins i caves a Agramunt

Agramunt reunirà aquest dissabte els cellers més representatius de la demarcació de Lleida que mostraran més de 120 varietats de vins i caves, en el marc de la cinquena edició de la trobada Dvins. La iniciativa sorgida de l'associacionisme del municipi de l'Urgell vol ser un aparador del sector, que combina amb la gastronomia de qualitat.

Presentació de la Mostra de vins i caves d'AgramuntAquest any el certamen comptarà amb la presència de més d'una trentena d'estands on el públic assistent podrà degustar els vins dels principals cellers de la DO Costers del Segre, de la DO Montsant i DO Cava, així com els productes gastronòmics de qualitat de l'Urgell.

La Diputació de Lleida va acollir aquest dijous la presentació del certamen, que ha comptat amb la participació del vicepresident de la Diputació, Jordi Latorre; de l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé; del director de la Mostra de Vins i Caves de proximitat i president de l'entitat Associació Festa, Gastronomia i Cultura, Jordi Figuera; de la dissenyadora de la imatge de la mostra de vins de les cinc edicions, Olga Cortadelles, i de Josep Bertran, de comunicació de la Mostra de Vins.

Representació gastronómica en la mostra DvinsLa Diputació de Lleida, dóna suport a aquest certamen perquè promociona el territori i els productes gastronòmics de la demarcació, segons ha indicat el vicepresident quart de la Diputació de Lleida.

Representació dels cellers en la mostra DvinsD Vins, la Mostra de Vins i Caves de Proximitat va néixer el 2013 a Agramunt amb la voluntat de posar a l’abast del públic les degustacions de productes vitivinícoles de la D.O.Costers del Segre. La idea d’organitzar D Vins va respondre al repte i al dinamisme del sector vitivinícola de les comarques lleidatanes de donar a conèixer els vins i caves en un ambient diferent i buscant la proximitat al consumidor.

D Vins, es celebrarà al Passeig del Sió, prop del Pont Romànic, un espai emblemàtic de la vila que ofereix un ambient únic, natural i de conversa ideal per assaborir un bon vi elaborat a casa nostra.

DVins presentarà més de 120 varietats de vins i caves a Agramunt
comentaris