Els comerços targarins oberts durant el coronavirus, recollits en un llistat

Es tracta d'una iniciativa de l'espai autogestionat La Soll Tàrrega
fruiteria petit

La Soll Tàrrega ha iniciat una campanya per elaborar un llistat cooperatiu amb els comerços targarins oberts durant el coronavirus.

L'objectiu és fer xarxa, donar visibilitat i incentivar el consum a les botigues de proximitat de la capital de l'Urgell, ja que la crisi del coronavirus està fent molt mal al petit comerç i als productors de la zona

L'entitat ha obert un formulari al seu lloc web on tots els comerciants poden indicar totes les dades que posteriorment apareixeran en un document amb tots els comerços oberts.

Així, es demana nom de l'establiment, adreça, tipus de productes que ofereix, telèfon i si ofereix la possibilitat de servei a domicili. Aquest últim punt està generant molt interès, ja que molta gent no es pot desplaçar i el llistat pot ajudar a facilitar l'entrega de productes a moltes persones mitjançant comandes en línia, per telèfon o per WhatsApp.

A més, la xarxa es podria anar actualitzant a mesura que s'aixequin les mesures més estrictes del confinament i es puguin incorporar comerços que han hagut de tancar per l'Estat d'Alarma.

Foment Tàrrega també ha col·laborat amb la iniciativa aportant un llistat de tots els seus comerciants associats que estan obrint durant aquesta etapa de confinament ciutadà.

comentaris