Els escolars d'Agramunt participen en una plantada d'arbres en el municipi

Els escolars han participat en la plantada d'arbres autòctons, aquest any s'ha triat auró blanc, perquè puguin arrelar bé i facin l'ombra corresponent

Els escolars planten arbres en el carrer  Clos d'Agramunt Interior
photo_camera Els escolars planten arbres en el carrer Clos d'Agramunt

Una vuitantena d'escolars de tercer de primària de l'Escola Macià-Companys d'Agramunt i el Col·legi Mare de Déu dels Socós, van participar aquest dijous en la plantada d'arbres que ha tingut lloc al Carrer Clos. Una iniciativa que s'ha dut a terme en el marc de la commemoració del Dia de l'Arbre.

L'activitat tenia com a objectiu conscienciar als més petits sobre la importància de la cura del medi ambient, al mateix temps que serveix per millorar diferents espais de la vila

Els escolars planten arbres en el carrer  Clos d'AgramuntEl regidor de Medi Ambient d'Agramunt, Ramon Boncompte, ha explicat que és el segon any que es planten arbres a carrers que necessiten protecció solar, mentre també indica que s'opta per plantar varietats autòctones: Fa dos anys que plantem arbres en carrers d'Agramunt que els hi fa falta protecció solar. L'any passat vam estar al carrer Comtessa Aurembiaix i aquest any som al carrer Clos. Es tracta de posar arbres autòctons, aquest any posem auró blanc, perquè puguin arrelar bé i facin l'ombra corresponent.

Fa dos anys que plantem arbres en carrers d'Agramunt que els hi fa falta protecció solar

Els escolars han participat activament en la plantació de l'arbre, portant terra amb carretons i pales, tirant-la al sot de l'arbre i regant-la amb aigua.

comentaris