30.11.2022 |

DEL 27 DE MAIG AL 5 DE JUNY

L'Embarrat obre convocatòria artística en una edició dedicada a Viladot

Dedica dues exposicions a l'escriptor agramuntí, del qual enguany se'n commemora el centenari

Foneria del museu Cal Trepat de Tàrrega ©JosepAPérez
Foneria, Museu Trepat. Fotografia: Jesús Vilamajó.
L'Embarrat obre convocatòria artística en una edició dedicada a Viladot

El Festival Embarrat tornarà al Museu Trepat de Tàrrega amb la vuitena edició, que dedicarà al poeta i artista Guillem Viladot amb dues exposicions: 'La Incomunicació' i 'Pardal Lo'.

El concepte d''Incomunicació' s'inspira en el llibre 'Els poemes de la incomunicació' que Viladot va escriure l'any 1970

L'Embarrat consolida la seva aposta com a plataforma de difusió i promoció de l'obra d'artistes novells. L'exposició 'La Incomunicació', per a la qual s'obre convocatòria fins al 28 de febrer, està destinada a estudiants i artistes emergents de qualsevol disciplina plàstica o audiovisual, i tindrà lloc durant els dies del festival.

A 'Pardal Lo', cinc artistes seran convidats a reinterpretar l'obra de Viladot. Aquesta mostra s'estrenarà a l'Embarrat i posteriorment es veurà a la Sala Gòtika de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i a la Fundació Lo Pardal d'Agramunt.

El comissari convidat en aquesta edició és Pau Minguet, director de la Fundació Lo Pardal, el qual juntament amb Jesús Vilamajó, director del festival, s'encarregaran de la selecció de les obres que participaran al certamen.

L'Embarrat obre convocatòria artística en una edició dedicada a Viladot
comentaris