Espais Naturals de Ponent mostra les 14 maravelles paisagistiques lleidatanes a Tàrrega

L’alcaldessa Rosa Maria Perelló; amb Raül Palacios, Jaume Ramon, Joan Palou i Joan Fornsubirà
photo_camera L’alcaldessa Rosa Maria Perelló; amb Raül Palacios, Jaume Ramon, Joan Palou i Joan Fornsubirà

La Sala Marsà de la Casa de Cultura de Tàrrega acull fins al 2 de juliol una mostra de divulgació mediambiental dedicada als diversos espais naturals de les terres de Lleida. Es tracta d'una exposició didàctica que mitjançant una trentena de plafons proposa al gran públic la descoberta de la biodiversitat de l'entorn més proper.

En total són 14 espais que destaquen pel seu patrimoni natural, albergant una àmplia varietat d'espècies de flora i fauna. La mostra, promoguda per l'entitat Espais Naturals de Ponent, és itinerant i ha desembarcat a Tàrrega de la mà de l'entitat ecologista GEMA i la Regidoria de Cultura. Així mateix, també s'hi apleguen els plafons sobre el patrimoni natural de Tàrrega que  acompanyaren fa un temps l'edició d'un catàleg.

Es dóna la circumstància que el terme  municipal de Tàrrega, de 88 quilòmetres quadrats, s'estén al llarg de quatre dels espais naturals catalogats a la mostra: Granyena, Els Plans de Sió, Vilagrassa – Anglesola i Belianes – Preixana. A l'acte inaugural han assistit l'alcaldessa Rosa Maria Perelló; el regidor de Cultura, Raül Palacios; i el president de GEMA, Jaume Ramon. Espais Naturals de Ponent té per objectiu donar valor als espais naturals del territori i contribuir al desenvolupament econòmic i social del seu entorn.

Comentaris