7 i 8 d'agost

El Festival 'La Pedra Parla' torna al Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona

La sisena edició d'aquesta trobada musical comptarà amb tres concerts

Concert Ars Trio al claustre del Monestir de Santa Maria de Vallbona.
photo_camera Concert Ars Trio al claustre del Monestir de Santa Maria de Vallbona.

El Reial Monestir de Santa Maria acull aquest cap de setmana la sisena edició del festival 'La Pedra Parla', una aposta musical d'alta qualitat artística.

El festiva té per objectiu potenciar l'activitat cultural del territori en espais singulars com són els monuments

El retorn d'aquest Festival és possible gràcies a la represa de les activitats d'estiu als monestirs de la Ruta del Cister.

El dissabte 7 d'agost, a les 19.00 hores, actuarà el Quartet Teixidor amb el clarinetista Josep Fuster, els quals interpretaran obres de Xostakovitx i Mozart.

A les 22.00 hores del mateix dia, serà el torn de Lina Tur Bonet (violí barroc) i Dani Espasa (clavicèmbal), que pujaran a l'escenari amb les 'Sonates del rosari' de Biber.

L'endemà diumenge, 8 d'agost, a les 12.30 hores, arribarà el torn de la primera òpera que es fa al festival, 'Dido i Enees' de Purcell.

Les entrades pels tres concerts ja estan exhaurides des de fa una setmana, tenint en compte les mesures sanitàries dictades pel Procicat

El festival 'La Pedra Parla' porta un cop l'any, al Reial Monestir de Santa Maria, la música dels millors compositors i intèrprets fins aquest monestir cistercenc

comentaris