El Festival Sardines&Marinada del Grup Alba enfila la primera dècada

Els Jardins del Grup Alba, escenari de Sardines &
Marinada
photo_camera Els Jardins del Grup Alba, escenari de Sardines & Marinada

El Grup Alba va cloure el passat dijous la novena edició del Festival Sardines & Marinada, un cicle que ha comptat amb una de les millors despostes de públic de la seva trajectòria. Pels organitzadors una garantia de continuïtat per enfilar la primera dècada de l'esdeveniment gastronòmic, cultural, i solidari.

Els Jardins del Grup Alba, escenari de Sardines &MarinadaEls jardins de les instal·lacions del Grup Alba han estat l'escenari en el qual s'han servit, al llarg de tres setmanes, més de nou-cents sopars, amb la base de la sardina, acompanyada de llonganissa. Un esdeveniment que han fet possible els voluntaris de l'entitat targarina, que han dut a terme totes les tasques de l'esdeveniment. El col·lectiu ha muntat les taules, ha preparat el sopar, i ha servit els menús.

El Festival, que compta amb la col·laboració de l'àrea de Cultura de Tàrrega, el Festival Paupaterres, i el Grup Drivim, destina els beneficis de la barra i el sopar a projectes per les persones usuàries del Grup Alba.

Els Jardins del Grup Alba, escenari de Sardines &MarinadaEn aquesta edició Sardines & Marinada ha comptat amb la participació de Mabel Flores, el DJ Bluetonic, el grup de versions Inversen Band de Cervera, el grup targarí, Bredda, el monologuista Marc Buxaderes, i un dels grups clàssics del cicle, Pascual & Desnatats, membres de la Terrasseta de Preixens.

Segons els responsables d'Alba, després de nou anys, el festival s'ha consolidat com una de les propostes importants de l'estiu, aconseguint crear un espai inclusiu on es barregen públics d'edats molt diverses i persones amb capacitats diferents.

Comentaris