El concurs de fotografia de caça vol potenciar la 17a edició de la Fira del Caçador

IMATGE D'ARXIU · Exhibició d'aus a la Fira del Caçador de Tàrrega
photo_camera Exhibició d'aus a la Fira del Caçador de Tàrrega

La Fira del Caçador de Tàrrega arriba a la seva 17a edició, la qual es celebrarà el diumenge 30 de setembre al Càmping Municipal, i, per tal de promocionar l’activitat, la Societat de Caçadors de Tàrrega ha impulsat la primera edició d’un concurs de fotografia dedicat al món de la caça.

L'entitat organitzadora vol ampliar així la difusió de la pràctica cinegètica entre la ciutadania com activitat vinculada al medi natural. En aquest sentit, fa una crida perquè tothom que vulgui faci arribar les seves fotografies al concurs abans del 12 de setembre.

Cada participant pot presentar un màxim de dues fotografies de tècnica lliure, sempre que siguin inèdites. Les obres s’han de presentar a la seu de la Societat de Caçadors de Tàrrega, (carrer d'Alonso Martínez, 37) abans de la data indicada.

El jurat, format pel fotògraf Jaume Solé; el regidor de Cultura, Raül Palacios i els portaveus de la Societat de Caçadors de Tàrrega, Xavier Robinat i Josep Maria Setó, faran públic el veredicte en el transcurs de la 17a Fira del Caçador. Es concediran tres premis de 300, 200 i 100 euros respectivament.

La Fira del Caçador de Tàrrega ha esdevingut la principal plataforma de divulgació a les terres de Lleida sobre la pràctica cinegètica amb una gran oferta d'estris, vehicles i productes artesanals i un programa d’activitats com les desfilades canines, les exhibicions de falconeria o la doma de cavalls, entre altres.

Comentaris