09.12.2021 |
Territoris.cat

FiraTàrrega es prepara per acollir 30 espectacles nacionals i internacionals

La propera edició de la FiraTàrrega tindrà com a eix vertical la interculturalitat, un dels trets diferencials de les arts de carrer

fira2
La secció oficial de FiraTàrrega acollirà 30 espectacles
FiraTàrrega es prepara per acollir 30 espectacles nacionals i internacionals

La 36a edició de FiraTàrrega comptarà, a la seva secció oficial, amb una trentena d’espectacles que oferiran al públic assistent una àmplia panoràmica sobre l’actualitat de la creació escènica. El seu fil conductor serà la interculturalitat, quelcom present en totes aquelles persones que formen part del món de les arts escèniques.

L’organització de l’esdeveniment ha fet una selecta tria d’èxits escènics i d’estrenes internacionals d’aquesta temporada. Entre ells, destaca la companyia francesa Artonik, l’encarregada d’inaugurar aquesta edició amb ‘The Colour of Time’, un ritual efímer que pretén esborrar les jerarquies i les diferències socials per celebrar el mestissatge i l’amistat.

El fil conductor de la secció oficial de FiraTàrrega serà la interculturalitat
 

A la propera FiraTàrrega es podrà visualitzar l’estrena de ‘Mulïer’, de Maduixa Teatre, un homenatge a totes les dones oprimides al llarg de la història; i ‘Cafe Europa’, una proposta dels italians Ondadurto Teatro, que tracta la hipocresia i els vicis de la nostra societat. Tanmateix, es podrà veure l’espectacle ‘Misa Fronteriza’, dels mexicans Universiteatro & Gorguz Teatro, que reflexiona al voltant de la hibridació cultural.

Altres primícies de la secció oficial del setembre vindran de la mà d’en Joan Català, Ponten Pie, Svalbard Company, Kukai Dantza Taldea, Companyia de Circ ‘eia’, HURyCAN, El Pont Flotant i la Fundación Collado - Van Hoestenberghe, entre d’altres.

La secció oficial és un dels cincs apartats que configuren la programació de FiraTàrrega. Enguany, a més a més, s’incorpora en aquesta dues novetats: el projecte #EspaiZebra, que reflexionarà sobre les sexualitats i la identitat de gènere; i #UrbanNation, que retornarà el protagonisme a la cultura urbana.

FiraTàrrega es prepara per acollir 30 espectacles nacionals i internacionals
comentaris