Del 7 al 10 de setembre

FiraTàrrega comptarà amb més de 800 professionals acreditats

Més de 800 professionals de 27 països d'arreu del món s'han acreditat per aquesta edició de FiraTàrrega
Jornada a l'Àgora La Llotja durant l'edició de FiraTàrrega 2022 - Foto: Núria Boleda
photo_camera Jornada a l'Àgora La Llotja durant l'edició de FiraTàrrega 2022 - Foto: Núria Boleda

FiraTàrregaPro Catalan Arts ha preparat una vintena de propostes per als 883 professionals de 463 entitats que s'han acreditat per aquesta edició de FiraTàrrega. L'objectiu d'aquestes activitats serà explorar, descobrir, connectar i consolidar els agents del sector. Hi haurà quatre delegacions internacionals procedents de França, Irlanda, Valònia-Brussel·les i Txèquia. Altrament, s'han programat trobades amb professionals de diferents regions de la península: Euskadi, Balears, Andalusia i València.

Els païssos de procedència dels més de 800 professionals que estaran presents a la Fira són Alemanya, Andorra, Austràlia, Bèlgica, Brasil, Canadà, Colòmbia, Corea del Sud, Croàcia, Dinamarca, Espanya, Estats Units, França, Hongria, Irlanda, Lituània, Luxemburg, Nova Zelanda, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Taiwan, Xile i Xina

FiraTàrrega.Pro es consolida

L'eina FiraTarrega.Pro es consolida. L'espai virtual compta amb més de 1.400 entitats registrades i gairebé 500 projectes publicats i fa les funcions de directori de contactes, catàleg de projectes i eines d'informació i serveis.

Comentaris