Foment Tàrrega transforma la ciutat en bulevard comercial, gastronòmic, i cultural

Presentació de la Summer Night de Tàrrega
photo_camera Presentació de la Summer Night de Tàrrega

Els comerciants de Tàrrega s'apunten a les promocions comercials acompanyades d'altres activitats, com a estratègia per arrencar la campanya de rebaixes i la temporada estiuenca. Foment Tàrrega s'estrena amb la Summer Night, aquest divendres 28 de juny, una proposta que arrencarà a les vuit del vespre i fins a la mitjanit.

Imatges de la ciutat de TàrregaAmb Summer Night, l'associació de comerços i serveis de la capital de l'Urgell, té la voluntat d'atraure visitants al centre comercial de la ciutat i animar les vendes. Per aquest motiu la convocatòria proposa una ruta de tapes per una quinzena d'establiments de restauració, pastisseria i gelats, que muntaran parades als carrers del Carme, Santa Anna i Santa Maria, on oferiran una selecció dels seus productes a preus per l'ocasió.

Les botigues romandran obertes fins a les dotze de la nit, i entre aquest ambient comercial, el públic podrà participar d'altres activitats com l'espectacle teatral itinerant de la Companyia Emília Gargot, la Festa de l'Escuma, o la música de diferents Dj.s, a tot això s'afegeix la possibilitat de guanyar 600 euros en vals de regal.

Imatge del Flèndit de la pasada edició a TèrregaL'Associació Agrat, ha posat el gra de sorra en la iniciativa, organitzant la gimcana de colles targarines, el Flèndit, que amagarà en els aparadors dels comerços les pistes de la juguesca, que també compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tàrrega, i de Fruites Bernaus.

L'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, ha manifestat que la dinamització del comerç serà una de les prioritats del nou Equip de Govern. Per la seva part, el portaveu de Foment Tàrrega, Marc Roselló, ha manifestat que volem que la gent surti al carrer, gaudeixi del comerç de qualitat i participi dels espectacles que tenim preparats.

Comentaris