La Fuliola prepara la Festa del Batre amb mostra d'animals i concurs de pintura

La Fuliola prepara la nova edició de la Festa del Batre
photo_camera La Fuliola prepara la nova edició de la Festa del Batre

La recuperació del concurs de pintura ràpida serà una de les protagonistes de la Festa del Batre, que se celebrarà aquest diumenge 16 de juliol a la Fuliola.

Després de 10 anys sense celebrar-se, i gràcies al suport dels patrocinadors, el certamen forma part de l’experiència artística integral de la qual gaudiran els participants de l’esdeveniment. El concurs, que també es va celebrar durant la Festa del Segar amb la participació d’una vintena de persones, repartirà un primer premi de 500 euros i dos de 200 euros. 

Un altre dels objectius d’aquest any és “difondre un vessant del pagès més filosòfic i contemplatiu que estigui en comunió amb el paisatge

L’art és el protagonista de l’edició d’enguany que, sota el lema Crear per créixer, proposa una nova mirada a la festa. El Batre incorporarà una lectura de poemes musicats o una exposició efímera als arbres de dites relacionades amb el camp per fer un homenatge a les tasques agrícoles. 

El president de les Festes del Segar i el Batre, Oriol Farré comenta que enguany l’organització vol convertir l’era en un espai d’inspiració i explica que un altre dels objectius d’aquest any és “difondre un vessant del pagès més filosòfic i contemplatiu que estigui en comunió amb el paisatge.  

Comentaris