Una inversió de 450.000 euros permet obrir la piscina coberta de Tàrrega

Els treballs de reforma han consistit amb l’adequació de la coberta de l’edifici, la instal·lació d’una deshumectadora que renova l’aire dues vegades cada hora i la renovació integral dels sistemes de ventilació i climatització
Els primers usuaris de la piscina coberta, amb una vista de les noves bigues.
photo_camera Els primers usuaris de la piscina coberta, amb una vista de les noves bigues.

L'Ajuntament de Tàrrega ha dut a terme millores en la piscina coberta per valor de 453.686 euros, una actuació que permetrà obrir l'equipament al públic el pròxim 1 d'octubre. Així i tot l'Ajuntament no iniciarà les activitats dirigides fins al mes de novembre.

Els treballs de reforma han consistit amb l’adequació de la coberta de l’edifici, la instal·lació d’una deshumectadora que renova l’aire dues vegades cada hora i la renovació integral dels sistemes de ventilació i climatització

La Diputació de Lleida va atorgar a l'Ajuntament de Tàrrega una subvenció de 152.478 euros per donar suport al projecte, una quantitat que ha servit per a finançar l’adquisició de la deshumectadora.

Els treballs de rehabilitació de la piscina coberta de Tàrrega @Tàrrega

Campanya promocional amb descomptes especials durant octubre i novembre

Així mateix, el consistori preveu posar en marxa una campanya promocional per fomentar l’ús de la piscina coberta municipal. En aquest sentit, oferirà modalitats d’abonament amb descomptes especials que preveuen, per exemple, matrícula gratuïta i bonificacions de fins al 75% de les quotes d’octubre i novembre. La campanya es posarà en marxa a partir del dilluns 27 de setembre. Els preus públics del servei també han fixat descomptes en entrades individuals per a persones menors de setze anys i majors de seixanta-cinc anys a més d’un ampli ventall d’abonaments mensuals a partir de 30 euros. Cal afegir que l’Ajuntament de Tàrrega posarà també a l’abast preus avantatjosos d’ús de l’espai per a entitats i altres col·lectius. És previst que les tarifes rebin llum verda en la sessió del Ple del dijous 23 de setembre.

Instal·lacions obertes de dilluns a diumenge

La piscina coberta municipal de Tàrrega reprendrà l’activitat en horari de 7 del matí a 2/4 d’11 de la nit de dilluns a divendres; de 8 del matí a 3 de la tarda els dissabtes (a partir del mes de novembre també de 4 a 7 de la tarda); i de 9 del matí a 2 del migdia els diumenges. Per tal de garantir que no s’excedeixi l’aforament màxim (fixat en 141 persones), s’habilitarà un sistema de control d’accés mitjançant cita prèvia per franges horàries.

L’alcaldessa Alba Pijuan i el regidor d’Esports, Silveri Caro, han definit la reobertura de l’equipament com un dels projectes més il·lusionants que Tàrrega ha desenvolupat recentment. La piscina coberta ofereix unes instal·lacions de gran qualitat que refermen l’aposta de l’Equip de Govern per afavorir la pràctica de l’esport al territori, han afirmat.

comentaris