27.11.2022 |
Territoris.cat

DEL 8 A L'11 D'OCTUBRE

Ja estan a la venda les entrades de la segona edició de Lo Memefest

Aquest certamen tindrà lloc a Tàrrega del 8 a l'11 d'octubre
meme2
Ja estan a la venda les entrades de la segona edició de Lo Memefest

Tàrrega tornarà a ser aquest octubre la capital de l'humor de Ponent de la mà de la segona edició de Lo Memefest.

Aquesta trobada, organitzada per Agrat Tàrrega, es durà a terme del 8 a l'11 d'octubre i mantindrà l'estructura del que va resultar ser tot un èxit l'any passat

Les principals novetats d'enguany vénen marcades per l'obligació d'adaptar el certamen a l'actual situació sanitària i gairebé la totalitat de les activitats seran a l'aire lliure i amb reserva prèvia on-line.

El lema de la segona edició és "Tot anirà bé... o no" i des de l'organització, remarquen que han pensat tots els esdeveniments amb l'humor com a recepta principal per afrontar la situació que ens ha tocat viure.

L'actuació estel·lar tindrà lloc el dissabte 10 d'octubre a les 19.30hores amb 'La tarda dels monòlegs', on hi actuaran 6 monologuistes referents de l'Stand Up Comedy català. Hi participaran en Tomàs Fuentes (La Competència a RAC 1), Asaari Bibang (La Resistencia i Riot Comedy), Ana Polo (La Segona Hora i Comedy Gold BCN), Charlie Pee (Comedy Gold i L'apocalipsi de Catalunya Ràdio) Marc Sarrats (El Soterrani i El Món a RAC 1) i Godai Garcia (El Soterrani i El Món a RAC 1).

Aquest acte tindrà lloc al Càmping Municipal per poder comptar amb un espai a l'aire lliure i on es pugui controlar l'aforament per seguir tots els protocols sanitaris establerts

A més de monòlegs, el festival retrà homenatge a Mr. Bean en els 30 anys de la seva estrena i oferirà diferents activitats com una exposició, improshows, taller teatral, tertúlia sobre el feminisme i l'humor, taller de mems, la Fira del Kebab i més novetats que s'anunciaran els pròxims dies.

Les entrades de Lo Memefest ja estan a la venda en dos formats. Per una banda, s'ofereix el pack 'Memecenes', una fòrmula ideada per aconseguir un accés garantit a tots els esdeveniments del festival i donar suport a l'organització. Aquest pack té un preu de 20 euros i inclou l'entrada a tots els actes, sopar de Kebab i crispetes divendres, una consumició per la tarda dels monòlegs i una mascareta commemorativa de l'edició d'enguany.

Les entrades de 'La tarda dels monòlegs' sortiran a la venda el dijous 17 de setembre i el seu preu serà de 8 euros. Es recomana que la compra es faci en grups, ja que l'accès es farà de forma esglaonada i amb una distribució prèvia dels seients dels assistents. 

La segona edició de Lo Memefest és una iniciativa que ha sorgit d'Agrat i que compta amb el suport de comerços de la ciutat i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega

Ja estan a la venda les entrades de la segona edició de Lo Memefest
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement