L’Ajuntament de Castellserà denuncia el robatori de material mèdic per part de personal substitut

Consultori médic de Castellserà
photo_camera Imatge del Consultori mèdic de Castellserà

Els facultatius del consultori mèdic de Castellserà han observat en el darrer any, que en els períodes de vacances el personal eventual que els substitueix, s'emporta material nou o inclús, canvia material nou per material vell.

L'alerta de l'Ajuntament va ser conseqüència de la desaparició un pulsímetre que es va adquirir el passat mes de desembre i que estava dins una maleta que s'utilitza per sortir a fer accions d'urgència, fet que encara demostra més que es tracta d'algun substitut que busca aparells en concret.

En total, en els darrers sis anys, s'ha invertit un total de 5.670 euros en material divers, entre el que destaca un electrocardiograma, tensiòmetres i otoscopis

Des de l'Ajuntament no s'ha fet denúncia als mossos d'esquadra, però no es descarta fer-ho els pròxims dies. També s'ha parlat amb les responsables del CAP de l'Àrea bàsica de Tàrrega que han comentat que estudiaran el que ha succeït.

L'Ajuntament lamenta la mala praxi dels companys i la poca ètica de professionals de la sanitat que per benefici propi s'enduen material d'altres companys i consultes

Cada any, l'Ajuntament de Castellserà, amb la col·laboració del personal encarregat del consultori mèdic, es treballa per tal d'equipar al màxim el consultori mèdic local, de manera que tot el material que hi hagi estigui en bon estat i també adquirint equipament nou.

Comentaris