30.11.2021 |
Territoris.cat

L’Ajuntament de Tàrrega assumeix la gestió directa de les piscines municipals d’estiu

Per tal de respondre a la nova gestió l'Ajuntament de Tàrrega ha convocat una borsa per a cobrir dues places de treball, una per les tasques de neteja i manteniment del recinte, i una altra per les tasques de recepció dels usuaris del recinte. El període de presentació de sol·licituds per optar a les places romandrà obert del 26 de maig al 4 de juny
Piscines municipals de Tàrrega
Treballs de manteniment a les piscines municipals de Tàrrega
L’Ajuntament de Tàrrega assumeix la gestió directa de les piscines municipals d’estiu

L'Ajuntament de Tàrrega recuperarà la gestió de les piscines municipals un cop finalitzat el conveni amb el Club Natació Tàrrega, l'equipament passarà a ser responsabilitat de l'àrea d'Esports de la capital de l'Urgell, que l'haurà d'adaptar a les noves mesures fixades per les autoritats sanitàries com a prevenció contra la COVID-19.

Per tal de respondre a la nova gestió l'Ajuntament de Tàrrega ha convocat una borsa per a cobrir dues places de treball, una per les tasques de neteja i manteniment del recinte, i una altra per les tasques de recepció dels usuaris del recinte. La borsa de treball també proveirà llocs de treball de similars funcions destinats a les piscines municipals dels pobles d'Altet i Claravalls. El període de presentació de sol·licituds per optar a les places romandrà obert del 26 de maig al 4 de juny.

El regidor d'Esports, Silveri Caro, ha explicat que ens dotarem de personal per desenvolupar el servei de les piscines aplicant alhora les noves mesures sanitàries. Entre les funcions del personal seleccionat figurarà la desinfecció de les instal·lacions, mobiliari i utillatge així com el control d'accés.

El servei serà deficitari però és essencial que les piscines estiguin obertes vetllant alhora per la salut de les persones

Piscines municipals de TàrregaTàrrega preveu iniciar la temporada de bany durant el mes de juny en el marc de les fases de desconfinament. S'estudia establir franges horàries reservades per a cursets de natació, esplais infantils i persones de col·lectius de risc com a mesures de prevenció. Això es traduirà en un major control d'accés al recinte garantint l'aforament màxim permès dins les diferents fases de desescalada (actualment seria d'un 30%). Al mateix temps, el personal de recepció prendrà la temperatura a les persones usuàries mitjançant termòmetres sense contacte. En tot el recinte s'haurà de mantenir la distància de seguretat de 2 metres.

Operaris de Serveis Municipals ja han iniciat els treballs de manteniment per la nova temporada, que han conistit en la reparació de rajoles, la revisió de filtres i maquinària, i els retocs a la gespa.

   

L’Ajuntament de Tàrrega assumeix la gestió directa de les piscines municipals d’estiu
comentaris