L'Ajuntament de Tàrrega obre la inscripció del programa d'ocupació per a joves

S'amplia enguany fins a 25 places oferint aprenentatge i un contracte laboral en empreses del territori, amb seguiment per part del Centre de Formació La Solana

Formació en fusteria que imparteix el Centre de Formació La Solana de Tàrrega
photo_camera Formació en fusteria que imparteix el Centre de Formació La Solana de Tàrrega

L'Ajuntament de Tàrrega, des del Centre de Formació La Solana, ha obert la inscripció al programa Fem Ocupació per a Joves, el qual té com a objectiu fomentar la inserció laboral de persones de 18 a 29 anys, en situació d'atur i inscrits a la iniciativa europea Garantia Juvenil. Aquest programa respon alhora a les necessitats reals de les empreses del territori pel que fa a demanda de personal. En aquest sentit, es proporciona als inscrits un contracte laboral de mig any en empreses que participin al programa junt amb l'aprenentatge vinculat al lloc de treball. Alhora, La Solana exercirà d'intermediari i acompanyarà els joves durant el procés de contractació i formació.

Després de l'èxit de la primera edició, quan es van cobrir els 15 llocs atorgats, Tàrrega amplia enguany el programa fins a 25 places. Els joves han d'estar en possessió del títol d'Ensenyament Secundari Obligatori, de Batxillerat o d'un Cicle Formatiu de Grau Mig. A més, el consistori fa una crida a la col·laboració d'empreses i entitats de la zona que vulguin contractar joves per a possibles vacants a cobrir. Les despeses contractuals es cobriran a través d'una subvenció que ofereix el programa. Fem Ocupació per a Joves és subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

Comentaris