L’Ajuntament de Tàrrega reforma els equipaments culturals de la ciutat

L’Espai MerCAT, el Teatre Ateneu i la Biblioteca Pública Germanes Güell han estat els espais on s’han dut a terme les obres de millora
Ateneu TG
photo_camera El Teatre Ateneu de Tàrrega, un dels espais en els que s'està treballant

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega està duent a terme treballs de millora a diferents equipaments culturals aprofitant el tancament fixat per les restriccions sanitàries actuals. L'Espai MerCAT ha estat on s'ha actuat amb més atenció, ja que requeria una renovació completa de la pintura tant interior com exterior, a més d'en els suports metàl·lics de les lluminàries. Aquesta sala polivalent acull durant l'any activitats culturals i firals i s'ha volgut deixar a punt per al cribratge poblacional que té previst realitzar-hi el Departament de Salut el proper cap de setmana.

El Teatre Ateneu i la Biblioteca Pública Germanes Güell també han estat objecte d'algunes intervencions de millora en les darreres setmanes. L'accessibilitat de la sala teatral ha estat l'objectiu de l'actuació amb la renovació de l'enumeració de les localitats, la col·locació d'un intercomunicador a la taquilla i la compra de nous seients alçadors a la platea per al públic infantil. Els treballs s'han completat amb el reforç d'il·luminació i tasques de pintura a les llotges.

El regidor de Cultura, Carlos Vílchez, ha afirmat que el consistori va realitzant "petites intervencions que, de mica en mica, van sumant en la millora dels equipaments al servei de la ciutadania."

Per la seva banda, la biblioteca de la capital de l'Urgell lluirà en les pròximes setmanes un rètol amb la nova imatge de l'espai que també ha modificat el seu aspecte exterior amb una renovació de la pintura. A l'interior s'ha habilitat una sala de lectura, a la segona planta, gràcies a una subvenció de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, que també ha possibilitat la compra de dues noves prestatgeries per a documents.

Comentaris