El polígon d'Agramunt comptarà amb dues empreses que crearan 35 llocs de treball

L’INCASÒL adjudica la meitat de les parcel·les del sector industrial La Torre a les firmes Rotecna SA i Copiral SL, les quals faran una inversió de 7,7 M€

 

Poligon la Torre Interior
photo_camera Localització de les noves empreses que s'instal·laran al polígon d'Agramunt

L’Institut Català del Sòl (INCASÒL), ha adjudicat, mitjançant concurs, un total de 28.679 metres quadrats de sòl per a activitats econòmiques a dues empreses que s’instal·laran en el sector industrial La Torre d’Agramunt. Les empreses Rotecna SA i Copiral SL invertiran un total de 7,7 M€ i generaran 35 nous llocs de treball.

Un lot de 25 parcel·les amb un total de 23.060 metres quadrats s’ha adjudicat a l’empresa Rotecna SA per un total de 814.373,60 euros. Aquesta empresa es dedica a l’equipament, fabricació i distribució del sector porcí. La inversió prevista per a la implantació del seu projecte empresarial és de 7,5 milions d’euros i es preveu que generi 25 llocs de treball directes.

Així mateix, l’INCASÒL ha adjudicat una parcel·la d’aquest sector a l’empresa Copiral SL per un import de 219.171,81 euros. La parcel.la té una superfície de 5.619,79 metres quadrats. Aquesta empresa es dedica al reciclatge de productes alimentaris. Preveu fer una inversió d’uns 300.000 euros i generar uns 10 llocs de treball directes.

Les obres de construcció de la nova planta s’iniciaran durant el primer trimestre del 2016. La Torre té una superfície de 12,82 hectàrees i ocupa uns terrenys ben comunicats situats al sud d’una zona industrial ja consolidada, entre el camí de la Torre i el camí vell de Tàrrega, a tocar de la rotonda amb la carretera C-14.

Comentaris